به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان همدان، اسدالله ربانی مهر در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه استان همدان چهارمین استان به لحاظ سالمندی است، عنوان کرد: شهرستان تویسرکان سالمندترین شهرستان در استان است.
وی با اشاره به اینکه از سال گذشته اقدامات خوبی در استان همدان در زمینه سالمندی درحال انجام است، عنوان کرد: در بحث جوانی جمعیت و شورای سالمندان، معاونت اجتماعی استانداری همدان و اداره کل بهزیستی استان با هماهنگی های خوبی که داشته اند، اقداماتی را در پیش گرفته اند.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری همدان ادامه داد: همدان یکی از استان های پایلوت دوستدار سالمند در سطح ملی است که در این زمینه نیز با مشارکت دبیرخانه شورای سالمندان استان که در اداره کل بهزیستی استان فعال است، دستگاه های دیگری چون شهرداری، دانشگاه علوم پزشکی و سایر دستگاه های مرتبط پای کار آمده اند.
ربانی مهر با تصریح بر ایتکه سالمندان ما بیش از انکه در بحث های اقتصادی نیازمند حمایت باشند، در بحث هایی چون نشاط اجتماعی نیز نیازمند توجه هستند، اظهار کرد: باید در این حوزه چه برای سالمندان در دل خانواده و چه در مراکز نگهداری نگاه ویژه ای را در دستور کار قرار داد.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه در استان همدان موارد نوینی از جمله راه اندازی رستوران دوستدار سالمند، برنامه های ورزشی ویژه بازنشستگان و سالمندان، راه اندازی سمن ویژه سالمندی و فعالسازی دومین بنیاد فرزانگان همدان طی سال جاری به انجام رسیده است، گفت: هم اکنون در خانه امید همدان پزشک به صورت رایگان بازنشستگان را ویزیت می کند.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری همدان با بیان اینکه هر خانواده ای با وجود سالمندان زیباست و باید فضایی برای آن ها در دل خانواده مهیّا گردد، اضافه کرد: همه دستگاه های اجرایی موظف هستند به موضوع نشاط اجتماعی سالمندان توجه داشته باشند و در این زمینه قدم بردارند.












نظر شما